Menu

 

 

Solliciteren bij Perspektief?

 

 

 

Bij Stichting Perspektief werken we met het sollicitant Self Service. Alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie is terug te vinden in je eigen sollicitatieportal. Zo kan je zelf je gegevens doorgeven, die direct worden vastgelegd. Daarnaast vind je hier alle gegevens omtrent jouw sollicitatie en zijn alle berichten hierover terug te lezen.  

Heb je een toffe vacature gevonden? Lees hier hoe je slechts enkele stappen verwijderd bent van een baan bij Stichting Perspektief.

 

Stap 1: Solliciteren

 

 

Staat je vacature ertussen? Reageer dan direct via de button solliciteren. Hier kun je vervolgens je gegevens invullen en je cv, met je motivatie, uploaden. Weet je ons te verrassen, dan willen we je graag spreken!

 

Stap 2: Matching

 


We kijken met een aantal vakmensen of we aanknopingspunten zien. Geen eerste gesprek? Wees niet getreurd, er komen wekelijks nieuwe vacatures bij.

 

Stap 3: Gesprek

 


We maken kennis met elkaar en er is gelegenheid voor beide partijen te ontdekken of wij bij elkaar passen. Uiteraard gaan we inhoudelijk in op je cv en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Soms volgt een tweede gesprek of loop je mee bij een team. Een fijne manier voor jou om het team beter te leren kennen. Voor ons een kans om jou aan het werk te zien en te kijken of je in het team past. 

 

Stap 4: Aanbod

 


Als je de beste kandidaat blijkt te zijn en zelf enthousiast bent over de functie, doen we je graag een aanbod.

Je sollicitatie goed voorbereiden? Op onze website www.perspektief.nl vind je relevante informatie. 

Je sollicitatie goed voorbereiden? Op onze website www.perspektief.nl vind je relevante informatie.