Menu

   
 

Telefonist(e) voor team Loket Huiselijk Geweld

(Aanpak huiselijk geweld)

 
   

 

 

Telefonist(e) voor team Loket Huiselijk Geweld

(Aanpak huiselijk geweld)

 

   
   
 
 Den Haag
 28-32 uur
MBO-3/4
  Schaal 4
  CAO SW
 

 

  

 Den Haag

 28-32 uur

MBO-3/4

 Schaal 4

 CAO SW

 

 

 

 

Zo zinvol is je werk

 

Huiselijk geweld is onder andere: slaan, vernederen, bedreigen, uitschelden of iemand dwingen tot seks. Het kan echt iedere vorm van geweld binnen een relatie aannemen. Het kan dus zowel lichamelijk geweld zijn, alsook geestelijk of seksueel geweld zijn. Huiselijk geweld komt vaker voor dan je denkt en iedereen kan ermee te maken krijgen. Vaak is huiselijk geweld tussen (ex)-partners en is het slachtoffer een vrouw. Maar ook mannen kunnen slachtoffer zijn. Wanneer er kinderen bij betrokken zijn, worden zij ook slachtoffer, omdat ze getuige zijn van het geweld tussen hun ouders.? 

Alle cliënten hebben één ding gemeen: de grond is onder hun voeten weggezakt. Maar daar ben jij, samen met je collega’s!

Je werkt vanuit de overtuiging dat iedereen ertoe doet.

Je bent telefonist op het loket huiselijk geweld die het eerste (telefonische) contact heeft met slachtoffers maar ook plegers van huiselijk geweld, politie, burgersenketenpartners.

Dat doe je niet alleen, maar samen met collega’s. Hierin herken je jezelf:

  • Je bent in staat om snel de  urgentie te bepalen en op betrokken en efficiëntewijze bellers te woord te staan, door  te  verwijzenof  in  te  plannen  voor  een  screeningmet  een  hulpverlener.
  • Je durft regie te nemen en luistert graag.

Perspektief biedt je kansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit ben jij:

Bij Perspektief kijken we niet alleen naar wie je bent, maar vooral naar wie je wil zijn. We denken in mogelijkheden en kanse4n. Dat betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. En natuurlijk bieden we je:

  • Een salaris van € 2.100 tot maximaal € 2.889 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring (cao Sociaal Werk MNT 4).
  • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket middels het “Loopbaanbudget” en het “Individueel Keuzebudget”.
  • Een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Een afwisselende baan vol werkplezier en goede sfeer.
  • Een groep bevlogen collega’s, die niet alleen voor de cliënt klaarstaat, maar ook voor jou.

 

Jij laat je niet gek maken, hoe ingewikkeld een situatie ook kan zijn. Met een zekere rust kijk je naar wat er speelt en ga je het gesprek aan. Met jouw positieve energie geef je altijd perspektief aan elke uitdaging en dat maakt je een fijne collega en ondersteuner. Je bent daadkrachtig en vastberaden en tegelijk zachtmoedig en gastvrij. Verder heb je:

  • Een MBO-3/4 diploma op zak
  • Een flinke dosis flexibiliteit qua werkuren
  • Gevoel voor humor, want we houden van lachen

Perspektief, dat bieden wij

Perspektief staat voor herstel en participatie van mensen die te maken hebben met huiselijk geweld, mensen die dakloos zijn en mensen die (nog) niet zelfstandig kunnen wonen vanwege hun psychiatrische of sociaal-maatschappelijke problemen. Wij helpen hen om in balans te komen en hun leven weer vorm te geven. Hierbij focussen we op veiligheid, kansen, mogelijkheden en persoonlijke groei.

We zijn waar cliënten ons nodig hebben, of dat nu bij hen thuis is of binnen onze opvang. Om de juiste hulp te bieden kijken we verder dan onze eigen organisatie. Wie kan op welk moment het beste bijdragen aan de zorgbehoefte van de cliënt?

Vanuit onze bevlogenheid zetten we steeds een stapje extra, zodat we zorg van de beste kwaliteit bieden. We zijn eerlijk, oprecht en betrouwbaar en staan open voor feedback en samenwerking met alle partijen om ons heen. Daar leren we alleen maar van.

Zin in een baan vol impact?

Gaat het bij jou al kriebelen en wil je ook het verschil maken voor mensen? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Heb je eerst nog vragen? Bel dan gerust met Funda Bozdere (Teamleider Loket huiselijk geweld) via 015 2841000.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Je sollicitatie goed voorbereiden? Op onze website www.perspektief.nl vind je relevante informatie.